Privacybeleid en Algemene Informatie

OntwikkelingsAdvies.nl hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Hieronder wil ik u zo goed mogelijk informeren over hoe ik omga met uw persoonsgegevens.

OntwikkelingsAdvies.nl is een eenmanspraktijk voor psychologisch onderzoek, advisering en/of hulpverlening aan kinderen, jeugdigen en/of hun ouders. Dit betekent dat alle informatie die u als cliënt of ouder(s) van een cliënt aan mij verstrekt alleen bij mij terecht komt en niet bij anderen, tenzij u daarvoor vooraf schriftelijk toestemming geeft. Ik doe er alles aan om uw privacy te waarborgen en ga daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Mijn uitgangspunt is dat ik géén informatie van u/uw kind/gezin doorgeef aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming vooraf en dat ik het maximale doe om te voorkomen dat anderen toegang krijgen tot de informatie die u aan mij heeft verstrekt. OntwikkelingsAdvies.nl houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Gedetailleerde informatie over mijn Privacy Policy kunt u hier inzien of downloaden Privacy Policy OntwikkelingsAdvies.nl.

Contactgegevens

Locatie: De praktijk is verhuisd naar Berg en Terblijt in Zuid-Limburg.

Telefoon: 06-24204046

Email: info@ontwikkelingsadvies.nl

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.