Het speelgoed en de spellen van 2016 zijn bekend!

Op 9 november werden de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2016 bekend gemaakt. De bekendmaking vond plaats in de aula van de Juliana van Stolbergschool in Castricum. De bekendmaking werd gepresenteerd door Keet van RTL4 en via de website van het Speelgoed van het Jaar live uitgezonden. Twee leerlingen mochten de bekendmakingen doen voor de superenthousiaste leerlingen van de school die in de aula op de vloer zaten. Eerder dit jaar mocht ik deel uitmaken van de jury die voor elke leeftijdscategorie vijf stukken speelgoed en/of spellen nomineerde. Dat was een leuke en boeiende klus. Vervolgens mochten kinderen via internet laten weten welk speelgoed/spel zij het leukst vonden. Tevens waren er vier scholen in Nederland die al het speelgoed/alle spellen mochten uitproberen en die ook mochten stemmen. Eerder konden kinderen ook nog stemmen op de speeldag in Hoorn.

De winnaars waren in de zes verschillende leeftijdscategorieën:

0 t/m 3 jaar:   Toet Toet Auto’s Ruimtestation
4 en 5 jaar:      Co-de-Rups
6 en 7 jaar:      Stratego Pirates
8 en 9 jaar:      Potion Explosion
10 en 11 jaar:   Nikko Peugeot 2008 DKR
12 plus:            Escape Room The Game

Zie voor meer informatie de website van Het Speelgoed van het Jaar..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.