De praktijk blijft open tijdens de coronacrisis

Het zijn moeilijke en onwerkelijke tijden sinds het coronavirus de wereld in zijn greep heeft. Ik maak mijn persoonlijk geen zorgen. In mijn directe omgeving is iedereen (nog) gezond. We moeten met zijn allen zorgen dat het virus zich zo min mogelijk verspreidt. Ik wil voorkomen dat mijn praktijk mogelijk kan bijdragen aan de verspreiding van het coronavirus. Daarom heb ik besloten om voorlopig geen consulten te doen in de praktijk, of bij kinderen thuis. De praktijk blijft echter wel ‘open’: waar mogelijk zal ik de consulten (gesprekken met ouders en/of kinderen) via telefoon of Skype doen. Ik blijf ook gewoon bereikbaar voor iedereen via telefoon of email. Neem dus gerust contact op als je met vragen zit. Ook aanmeldingen kunnen gewoon doorgaan. De intake kan via Skype en dat geldt ook voor opvoedgesprekken en therapeutische gesprekken.

Alle kinderen zitten thuis. Veel ouders moeten nu ineens werk en zorg voor zeven dagen per week combineren; een hele opgave! Ook voor kinderen gaat de verveling na een tijdje toeslaan. Via deze link een aantal tips voor ouders voor het omgaan met de kinderen tijdens de coronacrisis. Veel sterkte allemaal en maak er het beste van!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.